Medewerkers – Huisartsenpraktijk Beemdhof – Heteren
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk Beemdhof
Beemdhof 42 6666 DL
Heteren
Spoed keuze 1

Medewerkers

Assistentes
Onze assistentes Mw. I. Michielsen  en Mw. M. Geurtsen zijn uw eerste aanspreekpunt in onze praktijk. U kunt bij hen terecht voor adviezen en voor het maken van een afspraak. Daarnaast doen zij zelfstandig een aantal verrichtingen op afspraak, zoals bijvoorbeeld het maken van uitstrijkjes en hartfilmpjes, het controleren en verbinden van wonden, het uitspuiten van oren, en controle van bloed (suiker, infectiewaarden) en urine (bij vermoeden van blaasontsteking).

Praktijkondersteuners 

Mw. L. Carpai, POH-S (praktijkondersteuner somatiek en ouderenzorg)
Mw. Carpai houdt spreekuur voor patiënten met diabetes, hart-vaatziekten. Wanneer één van deze aandoeningen bij u is geconstateerd, zal de huisarts u naar haar verwijzen. Zij controleert dan regelmatig de bloeddruk en het gewicht, voert voetcontroles uit bij de diabetespatiënten. Ook zorgt zij ervoor dat jaarlijks lab onderzoek wordt gedaan om het effect van onze behandeling te evalueren. Eventuele veranderingen in uw behandeling zal zij met de huisarts overleggen. Ook kunt u bij haar terecht voor adviezen over voeding en voldoende beweging. Daarnaast ondersteunt Mw. Carpai de huisartsen bij het begeleiden en organiseren van de zorg voor kwetsbare oudere patiënten.

Mw. M. Hozemans, POH-S (praktijkondersteuner somatiek)
Mw. Hozemans houdt spreekuur voor patiënten met COPD en Astma. Wanneer één van deze aandoeningen bij u is geconstateerd, zal de huisarts u naar haar verwijzen of zal mw. Hozemans u hiervoor oproepen. Zij voert soms longfunctieonderzoek uit bij de COPD patiënten. Eventuele veranderingen in uw behandeling zal zij met de huisarts overleggen. Daarnaast kunt u bij haar ook terecht voor adviezen over het stoppen met roken.

Mw. M. Ontskul, POH-GGZ (praktijkondersteuner geestelijke gezondheidszorg)
Wanneer u klachten heeft op het psychische of sociaal-maatschappelijke vlak kan de huisarts u verwijzen naar Mw. Ontskul. Zij kan in een aantal gesprekken met u kijken of u de problemen met haar hulp kunt oplossen, en als dat niet het geval is kan zij u verwijzen naar andere behandelaars of gespecialiseerde instanties. Hierbij valt te denken aan de psycholoog, psychiater of maatschappelijk werker, of in diagnostiek gespecialiseerde instanties.

 

Huisartsen

  • Mw. M.Th. Moorrees
  • Dhr. P.W. Krijns
  • Mw. Rianne van der Zanden

Samen proberen wij u zo goed mogelijk van dienst te zijn.