Klachten – Huisartsenpraktijk Beemdhof – Heteren
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk Beemdhof
Beemdhof 42 6666 DL
Heteren
Spoed keuze 1

Klachten

Huisartsenzorg blijft mensenwerk, en dus is het mogelijk dat u over de behandeling of bejegening door de huisarts of één van de andere medewerkers van de praktijk niet tevreden bent.

Wij stellen het op prijs als u met uw klacht naar ons toe komt, zodat wij met u in gesprek kunnen gaan. We kunnen dan samen kijken of we tot een voor alle partijen bevredigende oplossing kunnen komen. U kunt ons hiervoor telefonisch benaderen. U kunt ook het klachtenformulier op deze website invullen. Wij zullen u dan benaderen voor een afspraak.

De huisartsen zijn aangesloten bij de Stichting Klachten en Geschillen Eerstelijnszorg (SKGE). Dit is een onafhankelijke organisatie die kan bemiddelen bij klachten van patiënten over hun zorgaanbieders. Zie hiervoor ook https://www.SKGE.nl

Wij zullen voor intern gebruik een verslag maken van uw klacht en de verdere afwikkeling daarvan, om zo te komen tot verbetering van onze zorg.

Stap 1 van 2
Klacht

Stap 2 van 2
Samenvatting

Klacht

Onderwerp
Naam
E-mailadres
Klacht

Persoonsgegevens die u verstrekt gebruiken wij uitsluitend om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Zie hiervoor ook ons Privacystatement. Door op 'Klacht versturen' te drukken gaat u hiermee akkoord.

Akkoord