Coronavirus – Huisartsenpraktijk Beemdhof – Heteren
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk Beemdhof
Beemdhof 42 6666 DL
Heteren
Spoed keuze 1

Coronavirus

Nog steeds geldt voor alle klachten dat wij patiënten willen vragen om vooraf telefonisch contact op te nemen met de huisartsenpraktijk. Zonder voorafgaand telefonisch contact, en zonder het dragen van een mondmasker is er geen toegang tot de praktijk. Er wordt regulier spreekuur gedaan, maar patiënten met luchtwegklachten zullen op een apart spreekuur worden gezien, waarbij de huisarts persoonlijke bescherming draagt, om zo de kans op besmetting van andere patiënten en medewerkers zo klein mogelijk te maken.

Voor meer informatie over het Coronavirus zie:

https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19

https://www.thuisarts.nl/nieuw-coronavirus

Toestemming uitwisselen gegevens
Wanneer u in verband met klachten, die mogelijk door het coronavirus worden veroorzaakt, zou moeten worden gezien op de huisartsenpost, dan is het handig dat de arts op de post kan beschikken over gegevens uit uw dossier. Als u dat nog niet heeft gedaan, verzoeken wij u om alsnog uw toestemming te geven voor uitwisseling van die gegevens. Zie daarvoor het tabblad “Toestemming” in het menu aan de linkerkant van deze pagina.


Coronavaccinatie voor mensen met BMI > 40
Mensen met een BMI > 40 (bmi formuler) komen in aanmerking voor een Coronavaccinatie bij de huisarts. Bent u van mening dat u hiervoor in aanmerking komt? Neem dan contact op met de assistente.

BMI kunt u hier berekenen: https://www.voedingscentrum.nl/nl/bmi-meter.aspx


Coronavirus

Op deze pagina vindt u de laatste informatie en adviezen over het coronavirus. De informatie is afkomstig van het RIVM en Thuisarts.nl.

Zelftest: Corona-vragentest

Heb ik corona, wat moet ik doen? De corona-vragentest geeft u op een makkelijke manier informatie en advies over corona. De test is gemaakt door het Nederlands Huisartsen Genootschap, de wetenschappelijke vereniging van huisartsen in Nederland.

Start de test

Thuisarts.nl

Veel informatie kunt u vinden op de website Thuisarts.nl. U leest daar bijvoorbeeld wanneer u de huisarts moet bellen en wat u kunt doen om besmetting te voorkomen.
Ga naar thuisarts.nl

Landelijk informatienummer

Van 08:00 tot 20:00 uur kunt u met al uw vragen over corona terecht bij het landelijke informatienummer van het RIVM: 0800-1351

0800-1351 Bel informatienummer

Overige nuttige links

Uitleg over het coronavirus. In makkelijke taal.