Corona crisis – Huisartsenpraktijk Beemdhof – Heteren
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk Beemdhof
Beemdhof 42 6666 DL
Heteren
Spoed keuze 1

Terug naar overzicht

Corona crisis

Denkt u dat u klachten heeft door besmetting met het Coronavirus? Kom dan niet naar de praktijk, maar neem eerst telefonisch contact met ons op.

Om besmetting met het Coronavirus van medewerkers en patiënten binnen de praktijk te voorkómen, willen wij alle mensen die een afspraak voor de spreekuren van de huisarts of van de praktijkondersteuners willen maken, graag eerst zelf spreken. Wij zullen alle patiënten vragen om, daar waar dat mogelijk is, spreekuurbezoek uit te stellen.  Zaken die niet kunnen wachten moeten gewoon door kunnen gaan, maar we zullen proberen om zoveel mogelijk hulpvragen telefonisch af te handelen. Dit beleid wordt geadviseerd door “Onze Huisartsen”, onze regionale organisatie. Hetzelfde beleid zal ook op de huisartsenpost worden gevolgd. Ook de mogelijkheid om afspraken te maken via het patiëntenportaal op de praktijkwebsite is tijdelijk uitgeschakeld. Wij vragen uw begrip hiervoor.
Heeft u luchtwegklachten: keelpijn, hoesten, kortademigheid, al dan niet met koorts? Blijf dan thuis om uit te zieken, en neem bij erger worden van de klachten, of bij twijfel of ongerustheid daarover, eerst telefonisch contact met ons op.
Voor betrouwbare informatie over de huidige stand van zaken met betrekking tot de Corona crisis kunt u terecht op de site van het RIVM https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19 en op de site van onze beroepsgroep https://www.thuisarts.nl/nieuw-coronavirus
Wij zullen u op deze site van belangrijke ontwikkelingen met betrekking tot de Corona crisis op de hoogte houden

Publicatiedatum: 31-05-2021